Sa conduci prin Bucuresti este o durere uneori, dar ceea ce este o durere si mai mare este atunci cand iti pierzi sau spargi cheile masinii sau cand telecomanda nu funcționeaza. Cu siguranta solutia nu este sa te stresezi, ci sa gasesti pur si simplu un lacatus auto in Bucuresti in care poti avea incredere. Inainte sa intrati în panica si sa va spargeti usa, geamul sau sa va spargeti butucul, amintiti-va ca sunt experti lacatusi in chei de masina, care va pot rezolva problema intr-o clipa. Pentru asta suntem aici, CheiPlus lacatus auto din Bucuresti, care poate rezolva toate problemele cu cheile masinii dvs. – oriunde, oricand.

Programare chei auto

   Daca doriti sa reprogramati cheia de masina existenta, va oferim asistenta. Suntem echipati cu masini de taiat chei si dispozitive de programare capabile sa taie si sa programeze cheile in cateva minute.  Folosim echipamente performante de ultima tehnologie pentru deschidere masini, taiere si programare chei auto. 

       Specialistii nostri au pregatirea tehnica si echipamentele necesare pentru a oferi servicii de inalta calitate. Lacatusul nostru auto este un specialist expert care poate aborda orice problema legata de cheile auto. 

Deschidere usa auto

   Ati inchis cheile in masina? Va ajutam cu deschiderea masinii folosind unelte profesionale speciale pentru incuietoarea masinii dvs.

  Daca sunteti blocat în masina dvs., tehnicienii nostri va vor deschide  masina rapid, fara daune și fara probleme.

 Sunati-ne acum la 0738529376.

 

 

Tehnicieni de incredere

         Angajăm doar cei mai buni tehnicieni din domeniul lacatuserie auto. Membrii calificati ai echipei sunt aici pentru a oferi doar cele mai bune servicii de  deblocare masini si programare chei auto. 

          Tehnicienii noștri CheiPlus sunt licențiați in domeniul auto, astfel încât vă puteți calma mintea și să aveți încredere că sunteți pe mâini bune. Nu numai ca incredintati  cheile mașinii dvs. uniu lăcătuș auto din București cu experiență și înalta calificare, ci și economisiți bani în comparație daca ati merge la sucursala dealer-ului .

  

 

Serviciu Mobil de Urgenta

       Serviciul nostru mobil este solutia, asa ca, va puteti  baza pe CheiPlus in orice situatie de urgenta.

       Cele mai bune lucruri despre serviciul CheiPlus mobil sunt că vom ajunge la dvs. în câteva minute după apel.  Nu vă faceți griji că vă pierdeți, cautand un magazin de confectionare chei auto, ajungem la locatia dvs. rapid. Suntem disponibili, inclusiv de Sărbători- cât de convenabil !

 

Call Now Button
%d blogeri au apreciat: