question, question mark, response-1015308.jpg

Intrebari Frecvente

Ce pot face in cazul…?

  • Am pierdut cheile masinii, ce pot face?

Sunati la+40 738 529 376  , specialistul nostru va avea nevoie de datele masinii si locatia dvs., se deplaseaza la lovcatia dvs. si va deschide masina usor si fara daune, va taia cheia auto cu aparatura de ultima tehnologie, in final va sincroniza telecomanda cu masina dvs. ! Serviciul CheiPlus calitate si eficienta!

 

  • Doresc sa fac o cheie auto de rezerva, unde pot merge?

Nu este nevoie sa mergeti nicaieri, serviciul lacatuserie auto CheiPlus se deplaseaza chiar la locatia dvs. in cel mai scurt timp posibil de la apelul dvs. la nuarul +40 738529 376 si va face cheia auto de rezerva chiar pe loc, folosind aparatura de ultima precizie si calitate.

  • Am nevoie de programare cip cheie masina, pe cine sa contactez?

Sunati acum la  numarul  +40 738 529 376  expertul nostru va cere datele necesare ale masinii si locatia dvs. Expertul se  deplaseaza la dvs. si va programa cip-ul cheii auto pe loc, in cel mai profesional mod!

  • Nu am cheie mecanica pentru butucul de la usa masinii, se poate face?

Lacatusul auto CheiPlus face cheia mecanica chiar la locatia dvs. fara a scoate butucul afara din usa masinii. Cu aparatura de ultima generatie decodeaza butucul  si taie cheia auto mecanica.

  • E nevoie sa sun pe altcineva pentru a debloca masina?

NU! Fiind lacatus auto, noi putem face acest serviciu usor si fara daune, folosind echipament profesional. Nu folosim sarme, rangi si alte improvizatii cum fac multi ‘meseriasi’ in ziua de astazi.

  • Nu pot deschide masina din telecomanda si butucul nu functioneaza, ce sa fac?

Echipa CheiPlus vine la locatia dvs., deschide masina profesional si daca telecomanda este functionala, putem resincroniza telecomanda pentru ca dvs. sa puteti sa o folositi in continuare. Daca telecomanda nu este functionala, putem sa facem alta telecomanda.

Call Now Button
%d blogeri au apreciat: